Het is bijna zover, de meest romantische dag staat weer op de stoep!❤️ Er mag niet gereisd worden, dus hoe lekker zou het zijn om de verschillende landen naar thuis te brengen.

Dit fantastische aanbod maken wij als Team Oost mogelijk. Haal dit Valentijnweekend onze luxe sushibox of wereldse liefdes 5-gangenmenu in huis.
Maak het gezellig thuis en GENIET van elkaar en van Oost!

Sushi Dushi €45,00 Deluxe Valentijnbox. Myo heeft weer zijn best gedaan om een luxe sushibox samen te stellen voor je Valentijn met 48 sushi om van te smullen. Klik hier om naar de bestelsite en uitleg te gaan.
❤️
Liefdesreis voor 2 personen €75,00 Klik hier om naar de bestelsite en uitleg te gaan. Wij leveren het menu met een beschrijving aan, zodat je iedere gang in een handomdraai op tafel hebt staan. Het enige wat jij hoeft te doen is de beschrijving volgen, dan zorgen wij voor een 5-gangen menu die met liefde is bereid.
❤️
Let op: In geval van dieetwensen of allergieën, aub contact opnemen via [email protected] Wij kijken graag of en hoe wij u met uw verzoek kunnen helpen. Wij kunnen met onze gerechten namelijk niet alle wensen inwilligen.